Witajcie
za 2 miesiące skończy nam się opłata za domenę a później za serwer
więc jeżeli postanawiamy trzymać domenę trzeba zrobić ściepę
nie wiem na ten moment ile za co krzykną, ale podobno za domenkę 100zł i serwer z 100-150zł
z tym że zastanowić się trzeba nad zmianą serwera, tylko barierą będą koszta
www.webd.pl to dość dobry hosting za nie duże pieniądze ale serwer taki jak mamy teraz u nich kosztuję 300zł
tak więc niech każdy może napisze ile może kaski na to przeznaczyć, najwyżej podam numer konta i będziecie wpłacać
czekam na waszą opinię
Hopla, Hopla, w butelczynie
Wszelka troska zaraz zginie;
Wietrzyk wieje, woda płynie,
Ryba skacze na głębinie,
Legnę sobie ja pod gruszą,
Niech się smucą ci, co muszą!
heh co za kolesie. Trza tak jak uradziliśmy serwer zmienić bo to o pomstę woła. Forum chyba z tydzień prawie nie działało. Jak się będzie nam czas kończył to przenosimy się na nowy i miejmy nadzieję że będą to nieco lepiej wydane pieniądze.
przewertowałem sporo for webd zaczyna sie sypać
przenosimy się na proste.pl
http://www.proste.pl/oferta/zaawansowany/
pakiet zaawansowany chyba że skapnie coś kasy i ktoś będzie chciał jeszcze jakieś stronki tu montować
Prosimy o odesłanie potwierdzenia dokonywanych zmian do dnia 03.03.2008, aby
zwrotnie otrzymali Państwo od naszych pracowników dane techniczne oraz
dostępy do pakietów hostingowych założonych na platformie serwerowej
Agnat Sp. z o.o.. Przesłanie potwierdzenia zagwarantuje bezkolizyjną zmianę
serwerów.
W razie pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt na adres biuro@domenki.pl
Pozdrawiamy i życzę miłego dnia.
-- Biuro Obsługi Klienta ---------------------------------------- Agnat Sp. z o.o. 85-022 Bydgoszcz, ul. Gdańska 107 biuro@domenki.plwww.domenki.pl Sąd Rejonowy w Bydgoszczy XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego KRS 0000090753 NIP 554-24-68-096 Kapitał Spółki 228 617 zł
ciekawe co z tego wyjdzie, pewnie kolejna przerwa techniczna ale zobaczymy może zaczną działać jakoś prawidłowo i nie będziemy musieli się przenosić
no to mały dylemat, właśnie mi napisali z serwerowni że będę musiał sam sobie stronę przenieść
co prawda na ich nowe serwery w polsce i jest to inna już firma niż stare subtech ale mam mieszane uczucia
nie mam zamiaru robić 2 razy tej samej roboty, bo przenosin jak by nie było trochę jest
jak myślicie spróbujemy im zaufać czy nie?
ich aktualna strona to
http://domenki.pl/
dobra doczytałem, opinii w necie nie ma, a konta mysql mają w najlepszym razie 20MB pojemności czyli tak jak by napisali w ogóle
może by starczyło ale na styk
faktycznie nie ma się co chyba z nimi zadawać. Ogólnie rozglądałeś się nieco więc wybierz tak żeby było ok bo wiesz co w trawie piszczy. Osobiście subtecha mam dosyć przez te tymczasowe (czasem tygodniowe) braki w działaniu wszystkiego i ogólnie optowałbym tak jak uradzaliśmy już na zmianę na coś rozsądniejszego.
ok najprawdopodobniej w ciągu 7 dni kupuje nowy serwer, jeżeli chce ktoś dać ekstra kaskę co by mu zniknęły reklamy to pisać, zaoszczędzona kasa oczywiście pójdzie do składkowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum