Pytanie mam takie. Czy planujecie Sadybe w tym roku. No mam nadzieje, że będzie. Pytanie rodzi się dlatego, iż zbieram info o imprezach by dobrze zaplanować mrówki. Tak, żeby nie trzeba było rezygnować z innych imprez na rzecz naszej ;]
A my to nie?!
Każdy sobie coś przywiezie do żarcia i picia i będzie gicior!
Się doczekać nie mogę!
Czy będzie jakiś pokaz? W sensie najbardziej mi chodzi o walki? Można na coś liczyć?
Bo co tu cały dzień robić a ponaparzałbym sie.
Odtwórcy się nieco zlękli pogody, odłożyliśmy na później impre warciańskich dróżyn. Proponujemy termin na Plony, czyli jakoś tak na kampanię wrześniową ( kto nie wymłóci cepem mendla pszenicy to nie dostanie radziechowego piwa ), no chyba że zaproponujecie inny termin , sadyba w tym roku nie jest komercyjna więc termin nas nie trzyma.
przypominam - na starym miejscu - ZAKRZÓWEK SZLACHECKI - nad rzeką Wartą - za zbiornikiem retencyjnym
przez tubylców zwanym "ZALEW w Zakrzówku"
w miejscowosci JEDLNO (droga Radomsko - Kluczbork) naprzeciwko cmemtarza zjazd na Zakrzówek, przejezdzamy miejscowość i do zalewu, a tam za budynek za zalewem i przez most, jestescie na wyspie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum