Otrzymałem dzisiaj oficjalne zaproszenie na imprezę w Grzybowie.
Chętni niech wpisują się jak najszybciej. Najlepiej do końca tego tygodnia. Nie jesteśmy ograniczeni liczbowo, w zamian mamy zrobić pokazy rzemiosła i ewentualnych zabaw plebejskich
wszyscy chętni na wyjazd niech napiszą do mnie na maila jq79@interia.pl
imię i nazwisko
jakie rzemiosło lub zabawa
walczący, łucznik
są to informacje konieczne przy wypełnianiu formularza.
Drodzy Państwo, czas zgłoszenia drużyny zaraz minie.
W tym roku liczba uczestników jest ograniczona i zaproszenie mają tylko wybrane drużyny.
Proszę o szybkie przesyłanie do mnie swoich danych. Zarejestrować można wszystkich, pojadą ci co będą mieli czas i ochotę. Kto był w Grzybowie ten wie, że warto tam pojechać. Jedzenia jest pod dostatkiem i piwko też dają>
wysłałem formularz zgłoszeniowy na całą drużynę (13 osób) Beata i Marlena też zgłoszone
przyznam się nie bez winy, że źle doczytałem w formularzu. Nie było potrzeby dokładnie opisywać co poszczególna osoba robi tylko co może drużyna zaprezentować.
Zatem wszystko ok i jesteśmy na Grzybowie zgłoszeni. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie jakie Wam zgotowałem.
Jesteśmy zarejestrowani Drużyna Najemni / Wierczanie Zduńska Wola ze względu na powoływanie się na poprzednie wyjazdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum