Oczywiście w sobotę wieczorem ognicho więc dogadaj się z nim i czuj się zaproszona. Alkohol i kawałek żarcia we własnym zakresie aczkolwiek pewnie coś extra zawsze się znajdzie. Sława
Witam,
Miło mi oficjalnie gościć na forum oraz reprezentować zjednoczonych Wierczan. Mam nadzieję, że połączone siły naszych drużyn będą początkiem Dobrych Czasów
To i ja się chyba powinienem przywitać? Po dłuższym czasie nieobecności w rekonstrukcji stęskniłem się za tym klimatem. Co jak co ale Was się nie da podrobić Tak więc pomyślałem sobie że czas do tego wrócić i na wierczańskich dożynkach porozmawiałem sobie z tymi z którymi mogłem i chyba nikt się nawet nie obraził że chcę do tej jakże zacnej drużyny dołączyć Mam nadzieję że to już ostatni raz jak mnie brakło! Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum