Siemka. Skoro nie wypalił przemarsz to może warto by pomyśleć chociaż nad jakimś spotkaniem we własnym gronie w nadchodzącym okresie? Szczodre gody tudzież świnta, więc okazja jak ta lala. Co sądzicie?
Plan aby się spotkać jak co roku jest. Data też jak co roku czyli 26.12. Spotkanie w formie ogniska jak zwykle i luźnych pogadanek. Miejsce nie do końca wiadome. Landlordowie okolic Marzenina zapraszają do siebie więc pytanie czy każdemu (albo czy w ogóle komuś) taka miejscówka pasuje. Spotkanie luźne by przybić piątki i spędzić chwile wspólnie w czasie rozpoczęcia nowego roku słonecznego. Forma bufetu - kto co przyniesie więc nadadzą się wszelkie podkradzione ciasta, wędliny i inne mięsa i każdy dla siebie alko - poza kierowcami oczywiście. Impreza przynajmniej w założeniach bez najebki całkowitej i noclegu! Wszelkie pomysły i modyfikacje planu dawajcie do przegadania.
Ja ogólnie myślałem nad jakimś piwkiem gdzieś na mieście nawet czy coś, cokolwiek żeby się spotkać, ale wiadome jest powszechnie że ognisko jest zawsze najlepszą opcją! Mi pasuje, choćbym miał na piechotę zasuwać
Witajcie
Fajnie by było się z Wami spotkać ale teraz praktycznie nie ruszamy się już z Bydgoszczy (brzusio coraz większy ), więc wszystkiego najlepszego dla Was z okazji Godowego Święta, niech Wam Swaróg sprzyja!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum