Cześć. Osobiście wstrzymuję się od zabrania głosu, gdyż na tę chwilę nie jestem w stanie powiedzieć nawet czy będę w stanie stawić się gdziekolwiek. Zaproponowałbym nawet u mnie, ale pomijając powyższy fakt ciężko byłoby zmieścić się u mnie w więcej niż trzy osoby, a pogoda wcale nie musi dopisać żeby spotkać się na świeżym powietrzu. W razie jakby się coś zmieniło to będę dawał znać Pozdrawiam!
Proponuję któryś z weekendów po 15 października, zapraszam oczywiście do nas, na Rososzę. Może niech członkowie Drużyny, którzy mają jakieś z weekendów w październiku zajęte, napiszą najpierw - w które z weekendów październikowych mogą. Jak pogoda dopisze, to ognisko zrobimy, jak nie, to siedzimy na chacie. No ludzie, zewrzyjmy szeregi! Sława!!!
Czołem. 24/25 X wekend wolny od wspaniałej pracy. A przy okazji blisko Dziadów, więc.....niby okazja jest. Jest tam kole Rossoszy jakie smetarzysko wczesne tudzież grodziszcze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum