Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 3:18 pm Zmiany na stronie
Witomir z Pomściborem podczas wizyty w Radomsku "podpisali" sojusz z Zadrugą, wiadomo o co chodzi chyba nikt się nie sprzeciwia
i teraz następująca propozycja do przemyślenia, przydał by się na stronie jakiś dział co do sojuszników itp może jeszcze jakieś pakty o nieagresji czy pomocy na pokazach, wspólne treningi itp
no ale o czym tu myślec? przegrzebie foldery znajde buttony dorobie "Sojusze" Pawlo zaanimuje i można uzupełnić o zadruge i czekać na kolejnych:)
Ryba skacze na głębinie,
Legnę sobie ja pod gruszą,
Niech się smucą ci, co muszą!
jesli juz to "sojusz", przynajmniej narazie, Radziech mial sie kontaktowac z Toba Bratomirze i z Dragiem w sparawie strony, a jak nie to moze sie sami do niego odezwijcie czy co tam
_________________ And if you try to fuck with me, then I shall fuck you too!
Dodano prawy pasek na stronach głównych w którym to wyświetlamy 4 losowe fotki z naszej galerii
jeżeli ma ktoś pomysł na zajęcie jeszcze tego miejsca to piszcie
2 sprawa to Wilkomir prosił jakiś czas temu co by powycinać mu piwko z łapek na zdjęciach z ciechanowa no i proszę
jeżeli coś pominąłem to dawaj linka
dodana została grupa Zadruga świeci się na kolor niebieski
dodane zostały obrazki grup, możecie zmieniać sobie już w profilu, jeżeli ktoś ma lepszy pomysł na obrazek to niech robi ja zamieszczę
skasowałem pająka może mu ktoś puścić eske że już nie ma go oficjalnie
potrzebny jest buton który miał zrobić Rościgniew pdt. Sojusze
trzeba zrobić intro jak pisał Radziech (mapa ziem i po kliknięciu na nasze logo strona nasza, czy Zadrugi)
Trzeba zrobić coś z linkami które są na stornie głównej, muszą być widoczne ale mogą się bardziej wtapiać , podrzucać pomysły
buttona spokojnie zrobię ale chwilowo mnie gonią terminy w robocie i nie mam czasu na nic programuje po 12 godzin na dobę już prawie i się wyrobić nie mogę. Jak tylko znajdę moment to zmontuję. Możnaby na stronie głównej te jakieś coś flashowego zmontować tylko trza by pomysł dobry. Coś mi się kołacze ale muszę mieć chwilę czasu i jakieś grafiki
ej to wersja strony zostaje ta co robiłem dla Zadrugi? No oczywiście z małymi poprawkami. Czy robić taką jak nasza, tylko np. logo inne bogowie w menu itd?
Ryba skacze na głębinie,
Legnę sobie ja pod gruszą,
Niech się smucą ci, co muszą!
to już chyba oni muszą zadecydować. Radziechu lub ktoś kto czyta to może jakieś pomysły bo chęć jest tylko nie wiadomo co zrobić. Ja pomału myślę nad stroną startową i mam pewną koncepcję już. Ale zobaczymy jak to wyjdzie. Po weekendzie się wezmę za to a przycisk wypocę jakoś dzisiaj.
Jeśli mogę się wypowiedzieć.... To wersja którą udało mi się wymusić na Nielubie żeby mi pokazała jest genialna Więcej zieleni i w ogóle (Nie, nie mam słabości do lasów, zieleni itp, itd...) Także ta wersja którą zrobiłeś Bratku o wiele bardziej przypadła mi do gustu i jest naprawdę świetna
nie wiem gdzie go umieścić
a i propozycje kategorii zdjęć też poproszę
kto na ostatnim wiecu spisywał prawa?? Może niech się nieco zepnie i na stronkę wrzuci albo podeśle do mnie to ja wrzucę, bo poustalane było co nieco a na stronie dalej stara bida.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum