Wysłany: Wto Maj 14, 2013 8:05 am 17-19 maj 2013 Ogrodzieniec
Jaksa:
Rejestracja jeszcze z czasów Drużyny Najemnej. jedziemy jako nowa drużyna bez Vestara i całej "drugiej strony" (nie znam ich nowej nazwy).
Jaksa:
Za dwa tygodnie wyjazd do Ogrodzieńca. Czas powoli się określać ile osób jedzie i jakimi środkami transportu.
Rościgniew:
Ja się na Ogrodzieniec piszę i na pewno będę brał auto.
Dragomir:
ja odpadam konflikt terminów :/
Mirosława:
Ja będę wiedziała w piątek, bo obiecałam Stowarzyszeniu "Strzecha",że wezmę udział w Nocy Muzeów, może się wykręcę, eechhh.:/
Kvedulf:
My z Agą jedziemy
Jaksa:
info od Lutoma
Witam serdecznie,
już niedługo X jubileuszowy festiwal.
Mam nadzieję, że będziemy się wszyscy wspólnie dobrze bawić.
Zaczynamy imprezę od piątku. Będzie to część nieoficjalna tylko dla rekonstruktorów.
Porobimy wspólne treningi, kręgi walk oraz manewry w lesie - dla zwycięzców zasłużona skrzynka browarów.
Treningi zaczynamy od godziny 13 - żeby jak najwięcej osób zdołało dojechać.
Zbieramy się na zamku i stamtąd ruszamy w las.
Reszta informacji jest na plakacie - jeśli czegoś potrzeba jestem do dyspozycji mailowo oraz telefoniczne pod numerem 609 121 611
Uczta tym razem będzie i mam nadzieję, że każdemu będzie smakować w te X urodziny imprezy.
Pozdrawiam serdecznie
Lutom
Mirosława:
Niniejszym informuję, że na Ogrodzieniec jadę....a teraz napierd...m krajki do obszycia kiecki :p
właśnie nie wiadomo jak się reszta zabiera bo jeśli Jaxa z Olą i Lenka jadą jakoś razem to ja bym się do was w auto jakoś zamontował jak mogę bo bez sensu żebym sam jechał tylko. Bede w czwartek wieczorem już więc w piątek mogę śmigać o dowolnej porze o ile znajdę wszystko
Witam, dziękuję za wspólne drużynowe błogie chwile w Ogrodzieńcu, przepraszam że się nie pożegnaliśmy ze wszystkimi. Zdjęcia udostępnię w piątek ( obecnie jestem poza domem i kablem do aparatu ).
Próbuję znaleźć serwer, żeby wrzucić zdjęcia, kiedyś nie było z tym problemu, teraz jak przeglądam to większość z nich nie jest darmowa lub można załadować 1 zdjęcie, znalazłam max. 10 zdjęć... Macie pomysł ? Picasa ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum